NATURAL 100%

Toate produsele noastre contin numai ingrediente naturale, provenite de la micii agrigultori locali.

SANATOS 100%

Produsele noastre nu contin coloranti, conservanti sau alti aditivi alimentari.

CALITATE 100%

Dulceturile noastre contin peste 100g de fruct la 100g de produs finit, asigurand savoarea desavarsita.

Despre noi

Sărata-Monteoru este o staţiune balneoclimaterică situată la aproximativ 20 km de Buzău, într-o zonă colinară, liniştită şi înconjurată de păduri şi vegetaţie bogată. Atât de bogată, încât ne-am gândit să profităm din plin de lucrul acesta și să preparăm, din fructele şi legumele crescute pe câmpiile şi dealurile mângâiate de razele de soare din zona noastră, Produse Tradiţionale Româneşti, întocmai cum le făcea bunica.

Naturale 100% și sănătoase, savuroasele produse "Vila Olga" sunt preparate din legume şi fructe furnizate de cultivatorii soiurilor românești tradiţionale.

Legumele și fructele sunt pregătite apoi cu grijă, după reţete cunoscute de mulţi, dar folosite de tot mai puţini, obţinându-se astfel, după multe ore de muncă, “Produse cu Suflet”, aşa cum ne place să ne prezentăm preparatele (dulcețuri, gemuri, siropuri de fructe - căpșune, nuci verzi, cireșe, zmeură, vișine, fructe de soc, afine, gutui, coarne, cătină-, zacusca - de vinete, ghebe- , sosul pentru friptură, ketchup-ul de casă, castraveciorii și gogoșarii în oțet, pepenii, varza și patlăgelele murate... și..., nu în ultimul rând, vișinata, zmeurata, afinata, vinul alb sau roșu).

Pentru că ştim că tradiţia e cea mai bună reţetă, nu ne abatem de la reţetele verificate în timp şi astfel nu putem da greş.
În gospodăria Olgăi, priceputele noastre bucătărese respectă reţetele tradiţionale româneşti, conferind conservelor un gust unic, îmbietor, la care vă veţi întoarce cu siguranţă.

Atenţie! Produsele Tradiţionale Româneşti "Vila Olga" sunt 100% savuroase, 100% naturale şi pot provoca dependență :-)"