A

Claudia B.

Mancare proaspata, aer curat, curatenie, voie buna, personal amabil si ospitalier, nu am cuvinte de lauda, am fost acolo de 4 ori, trei ani de paste si o data in vara anul trecut, felicitari!

B

Nicusor G.

Personal tanar, amabil, cu dorinta vadita de a face pe plac turistului. Mancarea foarte buna si de laudat produsele “facute in casa” cum ar fi muraturile, vinul

C

Cristian P.

Spatii exterioare generoase - terenuri de sport, piscina cu foarte multe sezlonguri, terase unde poti lua masa sau sa te relaxezi, masa de ping-pong, masa de biliard..

Pensiunea Vila Olga | Cazare Sarata Monteoru

BINE ATI VENIT LA PENSIUNEA OLGA!

Tarife si Oferte - Petreceri Private

Vila Olga organizează petreceri private pentru minim 15 persoane, punând la dipoziția clienților toate facilitățile necesare bunei desfășurări a petrecerii.

Orientativ, o masă festivă compusă din antreuri, sarmale, friptură şi cârnaţi de Pleşcoi cu garnitură şi salată, cafea şi fructe (fără băuturi şi fără tort) costă 65 lei /persoană, astfel:

Micul Dejun în regim de bufet suedez (platou rece, roşii, castraveţi, zacuscă, omletă, cremwursti, unt , gem, cafea/ceai/ lapte) costă 15 lei/persoană.

Pranzul compus din ciorbă (la alegere, văcuţă/ perişoare/ciorbă de burtă), tochitură/ friptură/ şniţel/sarmale şi desert (clătite cu dulceaţă de casă/plăcintă cu mere/plăcintă cu brânză/ pandişpan cu fructe) costa 25-30 lei/persoană.

Cina cu un fel principal cu garnitură şi salată + desert costă 25 lei.

Bauturile alcoolice vă sunt oferite la următoarele tarife: vinul casei (de minim 2 ani vechime) costa 8-10 lei/litru iar afinata, vişinata şi alte lichioruri de fructe sunt făcute în casă şi sunt incomparabil mai bune decât ceea ce se găsește pe rafturile hypermarketurilor.

Mentiuni

* Accesul la grătarul pensiunii (+ustensile grătar) este gratuit.

* Valoarea minimă a serviciilor de masă pentru un grup care doreşte sejur de o noapte în weekend este de 60 lei/ persoană, iar pentru sejururi de 2 nopţi , valoarea minimă a serviciilor de masă este de 100 lei/ persoană.

* Pentru clienții care doresc să servească propriile băuturi alcoolice, tariful este de 10 lei/persoană