A

Claudia B.

Mancare proaspata, aer curat, curatenie, voie buna, personal amabil si ospitalier, nu am cuvinte de lauda, am fost acolo de 4 ori, trei ani de paste si o data in vara anul trecut, felicitari!

B

Nicusor G.

Personal tanar, amabil, cu dorinta vadita de a face pe plac turistului. Mancarea foarte buna si de laudat produsele “facute in casa” cum ar fi muraturile, vinul

C

Cristian P.

Spatii exterioare generoase - terenuri de sport, piscina cu foarte multe sezlonguri, terase unde poti lua masa sau sa te relaxezi, masa de ping-pong, masa de biliard..

Pensiunea Vila Olga | Cazare Sarata Monteoru

BINE ATI VENIT LA PENSIUNEA OLGA!

Tarife si Oferte - Grupuri

Vizualizare oferte pentru :

Tabere scolare si cantonamente sportive

Traininguri si team-buildinguri

Petreceri private

Seniori

În extrasezon : 15 sept- 15 martie, se poate închiria întreaga pensiune la un tarif de 2400 lei pt sejururi de minim 2 nopți sau 2800 lei pt sejururi de o noapte.

Mentiuni

*Fac excepţie sărbătorile: Crăciun, Revelion, Paşte, 1 mai, Rusalii.

*Rezervările se fac exclusiv pe bază de avans de 50% din pachetul solicitat.

Odată cu cazarea, se discută şi serviciile de servire a mesei pe care le oferă pensiunea. În curtea pensiunii exista un grătar pe care clienții îl pot folosi fără a plăti suplimentar.

Grupurile fidele de clienți beneficiază de o reduceri substanțiale!

Orice client al pensiunii beneficiază de o reducere de 10% la achiziţionarea de conserve produse în pensiune (zacuscă de vinete şi ardei, zacuscă de ghebe, ghebe marinate, ketchup, sos picant, gemuri, dulceţuri, compoturi, siropuri de fructe)