A

Claudia B.

Mancare proaspata, aer curat, curatenie, voie buna, personal amabil si ospitalier, nu am cuvinte de lauda, am fost acolo de 4 ori, trei ani de paste si o data in vara anul trecut, felicitari!

B

Nicusor G.

Personal tanar, amabil, cu dorinta vadita de a face pe plac turistului. Mancarea foarte buna si de laudat produsele “facute in casa” cum ar fi muraturile, vinul

C

Cristian P.

Spatii exterioare generoase - terenuri de sport, piscina cu foarte multe sezlonguri, terase unde poti lua masa sau sa te relaxezi, masa de ping-pong, masa de biliard..

Pensiunea Vila Olga | Cazare Sarata Monteoru

BINE ATI VENIT LA PENSIUNEA OLGA!

Tarife si Oferte - Training si Teambuilding

Vila Olga organizează traininguri și team-buildinguri pentru o durată de minim 2 nopți, oferind clienților o sală de conferințe cu videoproiector și aer condiționat pentru o bună desfășurare a activităților.

Tariful se negociază în funcţie de sezon, zilele de desfăşurare ale acţiunii (lucrătoare sau weekend), numărul de nopţi, numărul de participanţi şi meniul ales.

Orientativ, serviciile de cazare şi masă pentru un grup de minim 20 persoane costă între 120 şi 150 lei/persoană şi zi şi includ şi vinul şi tăria de la cină.

Clienti care ne-au trecut pragul

Heineken

Asociatia Lions